• +385 (0)1 2479 470
 • info@lipbled-zagreb.hr

Drveni prozori i balkonska vrata

Drveni prozori i balkonska vrata

Drveni prozori Jeloterm

Drveni prozori Jeloterm su standardni model prozora sa dva odkapna profila. Prozori Jeloterm su namijenjeni za novogradnje i za obnove starih objekata. Ukoliko želite što više uštedjeti na investiciji u postizanju energetske učinkovitosti vašeg doma, odlučite se za drvene prozore Jeloterm. Prozori imaju dvoslojno ostakljenje i serijski ugrađena dva odkapna profila.

ENERGETSKA UČINKOVITOST:

 • Ug = 1,1 W/m2K
 • Uw = 1,3 W/m2K

Drveni prozori Ekolight

Drveni prozor

Drveni prozori Ekolight su energetski učinkoviti prozori. Prozori Ekolight su lakši od prozora sa trostrukim ostakljenjem. Zbog ugradnje posve novog stakla sa iznimnim toplinsko-izolativnim svojstvima, prozori Ekolight dosežu nadprosječne izolacijske vrijednosti. Njihovu izvanrednu stabilnost osigurava križni spoj na okviru prozora, što nije običaj na prozorima takvog cjenovnog razreda.

ENERGETSKA UČINKOVITOST:

 • Ug = 0,9 W/m2K
 • Uw = 1,1 W/m2K

Drveni prozor Ekoterm

Drveni energetski učinkoviti prozori Ekoterm zadovoljavaju minimalne zahtjeve energetski štedljive gradnje. Prozori su izrađeni od smreke, vrste drva koja ima najbolje toplinsko-izolacijske karakteristike. Ugradnja po RAL smjernicama, zadržava deklarirana svojstva prozora. U prozor su ugrađene dvije brtve i odkapni profili na okviru i krilu.

ENERGETSKA UČINKOVITOST:

 • Ug = 0,8 W/m2K
 • Uw = 1,1 W/m2K

Drveni prozori Jelotech

Drveni prozor

Drveni prozori sa jednim odkapnim profilom, primjereni za novogradnje i renovacije starih objekata. Ukoliko vam je draže drvo i prirodni materiali, cijena je za vas ključni čimbenik, tada su prozori Jelotech za vas. Prozori su napravljeni iz dužinsko spojenoga drva smreke.

ENERGETSKA UČINKOVITOST:

 • Ug = 1,1 W/m2K
 • Uw = 1,3 W/m2K

Drveni prozor Jelostar

Drveni energetski učinkovit prozor sa troslojnim ostakljenjem i dva odkapna profila. Prozori Jelostar su najbolji izbor za one koji vjeruju u drvo, žele imati moderan drveni prozor u svojem domu, te žele smanjiti potrošnju energije.

Jelostar prozori su pogodni za niskoenergetske kuće.

ENERGETSKA UČINKOVITOST:

 • Ug = 0,6 W/m2K
 • Uw = 0,88 W/m2K

Drveni prozori Ekostar

Drveni energetski učinkoviti prozori sa troslojnim ostakljenjem. Prozore odlikuju ekološko-tehnološka suvremena rješenja i moderne ravne linije.Prozori Ekostar II imaju odličnu termo izolaciju i strukturnu stabilnost.Namijenjeni su za one koji vole drvo i žele smanjiti potrošnju energije.

ENERGETSKA UČINKOVITOST:

 • Ug = 0,6 W/m2K
 • Uw = 0,88 W/m2K

Drveni prozori Jelopasiv

Drveni prozori Jelopasiv osiguravaju najbolju toplinsku izolaciju. Namijenjeni su niskoenergetskim i pasivnim kućama. Drveni prozori Jelopasiv, svojim dodatno izoliranim profilom i trostrukim ostakljenjem sa visokim stupnjem izolacije, doprinosi izvrsnim toplinskim svojstvima.

ENERGETSKA UČINKOVITOST:

 • Ug = 0,6 W/m2K
 • Uw = 0,73 W/m2K

Drveni prozor Jelostil

Moderni drveni prozori sa tradicionalnim izgledom. Preporučuju se kod adaptacije zaštićenih kulturnih dobara, starih gradskih jezgri ili kad jednostavno želite dodati objektu starinski štih. Opremanje prozora sa poprečnim i/ili vertikalnim šprljcima, nosi vas korak bliže izgledu starih gradskih kuća. Postoji niz varijanti šprljaka koje možete odabrati.

ENERGETSKA UČINKOVITOST:

 • Ug = 0,6 W/m2K
 • Uw = 0,88 W/m2K

Podizno klizna panoramska stijena

Podizno klizna stijena ili panoramska stijena može se izraditi iz drva ili kombinacijom drvo-aluminij. Namijenjene su većim javnim objektima ili kućama sa velikim dnevnim prostorom. Ugradnjom takve stijene povećavamo svijetlo u prostoru i optički povećamo prostoriju.

Otklopno klizna panoramska stijena

Klizna vrata

Otklopno klizna panoramska stijena omogučava široki prolaz u vanjski prostor, pruža više prirodnog svijetla u ambijent. Možemo je koristiti za zatvaranje balkona i terasa. Drvene panoramske stijene u Jelovic izrađujemo provjerenom tehnologijom izrade energetski učinkovite stolarije.

Harmo panoramska stijena

Harmo panoramska stijena

Harmo panoramska stijena omogućuje otvaranjana da se otvori skoro cijelom širinom, slažući krila jedno na drugo. Harmo panoramska stijena nudi izvedbu bez praga. Takve stijene su energetski učinkovite. Proizvodimo ih provjerenom tehnologijom izrade energetski učinkovite stolarije.

Balkonska vrata

Balkonska vrata

Balkonska vrata nam omogućavaju prolaz na sve vrste balkona i terasa, također, ugradnjom prolazne kvake i cilindra, mogu nam poslužiti kao vrata za ulaz/izlaz.

Balkonska vrata, sa tehničkog stajališta izrađena su kao i prozori, te tako ispunjavaju sve zahtijeve toplinske i zvučne izolacije.