• +385 (0)1 2479 470
 • info@lipbled-zagreb.hr

Drvo-aluminij prozori i balkonska vrata

Drvo-aluminij prozori i balkonska vrata

Drvo-aluminij prozori Jeloterm Premium

Drvo-aluminij prozori Jeloterm Premium - Drveni prozor, drvo-aluminiski prozor

Drveni prozori sa aluminijskom maskom , dvoslojnim ostakljenjem, namijenjeni za novogradnje, te za obnove starih kuča. Aluminijska maska na vanjskoj strani prozora doprinosi modernom izgledu prozora, štiti drvo od loših vremenskih utjecaja. Nisu zahtjevni za održavanje, imaju dugi vijek trajanja.

ENERGETSKA UČINKOVITOST:

 • Ug = 1,1 W/m2K
 • Uw = 1,3 W/m2K

Drvo-aluminij prozori Ekolight Premium

Drvo-aluminij prozori Ekolight Premium - Drvo-aluminij prozori Jeloterm Premium

Drveni energetski učinkoviti prozori Ekolight Premium sa aluminijskom maskom imaju ugrađeno dvoslojno staklo sa toplim rubom i specijalnim emisijskim nanosom. Prozore proizvodimo iz dužinsko nespojeneg drva, smreke, koja ima najbolja toplinsko-izolativna svojstva.

ENERGETSKA UČINKOVITOST:

 • Ug = 0,9 W/m2K
 • Uw = 1,1 W/m2K

Drvo-aluminij prozori Jelostar Premium

Drvo-aluminij prozori sa troslojnim ostakljenjem osiguravaju energetsku učinkovitost i zdravu klimu za življenje. Drvo je odličan izolator, pozitivno utječe na dobar osjećaj u prostoru. Aluminijska maska na vanjskoj strani prozora doprinosi modernom izgledu prozora, štiti drvo od loših vremenskih utjecaja. Prozori Jelostar postižu odlične vrijednosti toplinske izolativnosti, modernog su izgleda imaju veliku postojanost.

ENERGETSKA UČINKOVITOST:

 • Ug = 0,6 W/m2K
 • Uw = 0,88 W/m2K

Drvo-aluminij prozori Ekostar Premium

Drvo-aluminij energetski učinkoviti prozori sa troslojnim ostakljenjem, napravljeni su od najboljeg drva. Svojstva aluminija na vanjskoj strani te drvo na unutarnjoj, predstavljaju najbolju kombinaciju. Ekološko-tehnološka inovacija se odražava u racionalnijem izboru drva iz kojih su napravljeni prozorski okviri. Prozori su modernih ravnih linija.

ENERGETSKA UČINKOVITOST:

 • Ug = 0,6 W/m2K
 • Uw = 0,88 W/m2K

Drvo-aluminij prozori Jelopasiv Premium

Drvo-aluminij prozori Jelopasiv Premium nude najbolju toplinsku izolaciju. Pasivni prozor je namijenjen energetski samodostatnim i nizkoenergetskim kućama i objektima.Visokoizolacijski okvir i staklo doprinose najboljim toplinskim karakteristikama.

ENERGETSKA UČINKOVITOST:

 • Ug = 0,5 W/m2K
 • Uw = 0,76 W/m2K

Podizno klizna panoramska stijena

Podizno klizna stijena ili panoramska stijena može se izraditi iz drva ili kombinacijom drvo-aluminij. Namijenjene su većim javnim objektima ili kućama sa velikim dnevnim prostorom. Ugradnjom takve stijene povećavamo svijetlo u prostoru i optički povećamo prostoriju.

Otklopno klizna panoramska stijena

Otklopno klizna panoramska stijena omogučava široki prolaz u vanjski prostor, pruža više prirodnog svijetla u ambijent. Možemo je koristiti za zatvaranje balkona i terasa. Drvene panoramske stijene u Jelovic izrađujemo provjerenom tehnologijom izrade energetski učinkovite stolarije.

Harmo panoramska stijena

Harmo panoramska stijena omogućuje otvaranjana da se otvori skoro cijelom širinom, slažući krila jedno na drugo. Harmo panoramska stijena nudi izvedbu bez praga. Takve stijene su energetski učinkovite. Proizvodimo ih provjerenom tehnologijom izrade energetski učinkovite stolarije.

Balkonska vrata

Balkonska vrata nam omogućavaju prolaz na sve vrste balkona i terasa, također, ugradnjom prolazne kvake i cilindra, mogu nam poslužiti kao vrata za ulaz/izlaz.

Balkonska vrata, sa tehničkog stajališta izrađena su kao i prozori, te tako ispunjavaju sve zahtijeve toplinske i zvučne izolacije.